Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA



Ni first time zaty join segmen kat dunia blog ni... =) Kepada sesiapa yang tengah jenguk atau terjenguk blog zaty ni terima kasih sebab sudi masuk dalam blog zaty... Blog zaty ni pasal apa-apa sahaja yang berlaku pada hidup zaty yang zaty nak share kat sini... Zaty tak pernah tahu yang blog ni best sebenarnya... Sebab kita dapat tulis apa-apa yang kita suka...macam zaty, blog zaty pasal diri zaty dan memori di sekeliling zaty yang zaty tak nak lupa... Bila dah lama sikit..lepas tu bila baca blog, eh...dah lupa la pasal ni...nasib baik ada blog =)
Zaty tau blog zaty tak hebat macam orang lain... Sampai sekarang pun zaty masih tercari-cari imej sebenar zaty.. Dari ezzati..ke zaty..lepas tu ke apa pulak tak taula.. Aty yawww kot.hehe.. =p
Tapi zaty kalau boleh teringin jugak nak kumpul follower macam orang lain... Kalau dapat capai 10 orang tu seronok sangat tau... =) Rasa semangat sikit nak berblog... =) Dengan adanya segmen dari blog abang Ben Ashaari...mungkin akan lebih membantu orang untuk mengenali Zaty dan jugak untuk Zaty sendiri dalam mengenali rakan-rakan blogger =)
Apa pun, selamat berkenalan =)

28 comments:

Amey said...

salam perkenalan.. done follow u.. blog baru ea? keep blogging kayh.. :D

Aty said...

Yup..thank you sebab sudi follow =) Nanti datang la sini lagi =)

Adam Narzuan said...

gelap blog niyh.. hehehe.. keep blogging yer.. i follow.. u follow me k..

solomolo said...

singgah untuk sesi kenal dan beramah mesra bersama blogger...
happy blogging...
[^_^]

Aty said...

Adam Narzuan : Tula kan...nasib baik ada lampu, kalau tak gelap gelita dah blog neyh.he. Ok =)

solomolo : terima kasih sebab sudi singgah =)

Selamat berkenalan =)

meckspecky@nurul said...

salam..welcome to blogging world..jum klik link nie http://storyofminenurul.blogspot.com sya dah follow kamoo..^^

Jahidih Saili said...

Salam perkenalan zaty..sy dah follow:)

Aty said...

meckspecky@nurul : terima kasih sebab sudi singgah blog yg x seberapa ni =) ok, nanti saya singgah dan follow =)

Jahidih Saili : terima kasih =) singgah-singgah la sini lagi =)

miss inna said...

salam ziarah!
jom la terjah blog inna pula..
klo sudi,meh jd follower inna..ataupun kita boleh tukar link blog..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aty said...

miss inna: saya dh follow blog awak...thankz..salam perkenalan..

zaeimah ismail said...

salam kenalan blogger..
sy pon masih baru dlm dunia blog ni~~~^^,

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...

salam kenal dari cik ida :)

jemput singgah rumah ye..

http://idafirdausi79.blogspot.com

Dududu said...

salam perkenalan dr aniss . jum jln2 :D

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

ketabahan hati wan ! said...

salam perkenalan ^^

'CikMimiEy' said...

toin .. toinn ..
CM sampai di sini ..
salam kenal zaty .. hihi

jemput singgah rumah

http://cahayakeharumanku.blogspot.com

Haffiz MohdNoor said...

wah!! nice blog, dh kenal blog nak kenal lagi tuan blog lagi boleh??

Nak tukar link??

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aty said...

zaeimah ismail : saya pun =)

Fadzmi mohamad: dah singgah =) salam perkenalan juga..

wahida : salam perkenalan cik Ida..

cik Ida: ok =)

Dududu : salam perkenalan juga =)

ketabahan hati wan ! : salam perkenalan juga ^^

CikMimiey: salam kenal.he. ok, tengah odway ^^

Haffiz MohdNoor : Tuan punya blog biasa je orangnya.he. Salam kenal, ye =)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aty said...

Izzat:it's ok...salam perkenalan~

Amirah Su'aidah said...

salam perkenalan dari mira..

meh la singgah blog..

http://myra-aida.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aty said...

Amirah Su'aidah: salam perkenalan juga, mira..

Cik Ila said...

blogwalking.. ;)

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Aty said...

Cik Illa:salam prkenala..~

Cik Hanis:blog awk pon cntik...=)
salam prkenalan~

Cik Sue said...

cik sue datang terjah nak tambah kenalan...
salam perkenalan & happy blogging.. =D

Aty said...

Cik Sue : Salam perkenalan, Cik Sue ^^